Om oss

Om oss

BRF-Utsikten på Öresjö ängar är en modern och välskött bostadsrättsförening som erbjuder våra medlemmar en rad förmåner och en stark gemenskap. Vår förening består av 39 lägenheter som varierar i storlek och planlösning, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda boendealternativ som passar alla typer av hushåll och livsstilar.

Hos oss är miljön en prioritet, och vi har därför investerat i energieffektiva och hållbara lösningar för att skapa ett miljömedvetet och bekvämt boende. Våra lägenheter är utrustade med moderna bekvämligheter och smarta funktioner som säkerställer en hög livskvalitet för våra medlemmar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en vacker och lugn miljö som omger vår förening. Med närhet till natursköna Öresjö och områdets grönska får våra medlemmar njuta av en harmonisk balans mellan stad och natur. Vi erbjuder även gemensamma utrymmen och aktiviteter som främjar samhörighet och gemenskap, vilket gör BRF-Utsikten på Öresjöängar i Tosseryd till en plats där människor trivs och känner sig hemma.

STADGAR

Klicka här för att läsa vår stadgar.

PLANRITNING

Klicka här för att se föreningens planritning.

9

Byggnader

52

Boenden

4 min

Bilväg till närmaste badplats

6 min

Till shopping med bil.

STYRELSEN

Elon Shtavica

Ordförande

Mikael Corbé

Ledamot

Maho Bračković

Ledamot

Ted Pitkänen

Ordinarie Ledamot

Jennifer Elze

Ledamot

Charlotte Stålborn

Ledamot

Tobias Silvnell

Ledamot

Jacob Corbé

Suppleant

Hållbarhet

Engagerar oss i att hålla varandra friska och säkra.

Vi gör vad vi kan!

Vi gör vad vi kan för våra medlemmars trivsel.